Wellen 30 april 2017

 

Wellen

 

 

 

 

                 Sabrina

 

Iedereen was goed op tijd.  Er waren ook een paar geïnteresseerden zonder kooiker waardoor Sabrina bij aankomst al direct kon beginnen met puppybemiddelen. 

 

Schuilen

 

 

Nog wat twijfel, maar zowel de weerman als weervrouw gaven op het weerbericht altijd positieve signalen en het werd een schitterende dag.  Af en toe wel een zuur windje maar op een rustplaats schuilden de meesten voor de warme zon. Het was optimaal wandelweer, droog, niet echt warm (moet je zelf maar voor zorgen door wat rapper te stappen hé) en zeer regelmatig een stevige voorjaarszon.

 

 

 omgeving

 

We wandelden de meeste tijd door fruit"plantages".  Het golvende landschap was echt prachtig om te zien.  Spijtig dat de nachtvorst van enkele dagen geleden alle bloesems had "vermoord".  Er waren nog maar enkele bomen meer in bloei.

 

 

                                     Kelly               Hubert

 

 

Na een derde van de wandeling hadden Rik en Kelly voor een hapje en een drankje gezorgd.  Hubert, onze voorzitter, en Lou waren uit het verre Frankrijk gekomen om ons daar te verwelkomen.  Mooi toch hé

 

 

bevoorrading

 

 

groepsfoto

 

 

Vanwege het aangename, maar toch af en toe frisse weer, was er ook wat drank met een aardig “antivries” gehalte’t.  Ook een lekker stukje cake ontbrak niet. Het was een aangename verpozing en na het nemen van een groepsfoto, werd de wandeling verder gezet.

 

Ik denk dat iedereen genoten heeft van het landschap waar we door gestapt hebben, Hiermee wil ik ook Rik, Kelly, Trui en Nina bedanken voor het uitzoeken en voorwandelen van het traject.

 

 

 eten

 

Na afloop van de wandeling wachtte ons een goede maaltijd, waar verder gepraat kon worden. De hondjes lagen inmiddels uitgeteld (de meeste toch) onder tafel of in de auto.

Lisette